Hva vi kan tilby deg som kunde

Her er hva vi kan tilby deg hos oss i Dermapenn Oslo

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen blandt annet, hudforyngelse, rynkereduksjon, acneproblematikk,  solskadet hud, sprengte blodkar, og permanent hårfjerning.

Hvem kan behandles?

Alle hudtyper og hudfarger kan behandles, så lenge huden er hel og frisk. Du skal ikke behandles dersom du utvikler keloide arr, har aktivt munnsår/herpes, har ustabil diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/kirurgisk stål, bruker blodfortynnende medisiner, er gravid/ammende eller har brukt systemisk A-vitamin (f.eks. Isotretinoin) eller cellegift siste året.

image

Behandlingseven vår - Dermapenn Oslo

 

Spesielbehandlinger

Det beste fra flere verdener Flere års erfaring, jevnlig kursing med bransjens ledende profiler og møter med våre kunder har lært oss i DermaPenn at det er noen spesielle kombinasjoner av behandlinger som gir eksepsjonelt gode resultater. Disse har vi satt sammen i en pakke, som gjør at du kan få det beste vi har å tilby til en ekstra god pris! Vi anbefaler at man utfører vår spesialbehandling jevnlig, da hud er ferskvare. I likhet med muskler må også huden trenes jevnlig dersom man ønsker å bevare den ung, frisk og med spenst.

Trippelbehandling / pakke hos Dermapenn Oslo

Vår populære trippelbehandling inkluderer en tilpasset peel, mesoterapi, dermapen og maske. Dette betyr at vi renser og desinfiserer huden din, før vi pensler på en medisinsk peel som er riktig for både din hudtilstand og hva du ønsker å oppnå. Deretter utfører vi mesoterapi – hvor vi plasserer en cocktail av næringsrike og aktive ingredienser dypere ned i huden din, enten ved flere små stikk eller ved å bruke butt kanyle. Ingrediensene kan være vitaminer, antioksidanter, bioaktive substanser og andre fuktighetsgivende, beskyttende og hudoppstrammende ingredienser. Videre følger vi opp med microneedling ved hjelp av Dermapen 4 – som er et meget effektivt verktøy for hudforbedring, reduksjon av arr, oppstramming og som stimulerer til kollagendannelse og spenst. Dermapen trenger skånsomt ned i det dypeste hudlaget (dermis), og gir næring til cellene. Det hele avsluttes med en behagelig og næringsrik maske, som har beroligende effekt på huden.


Resultatet av en trippelbehandlig er at huden får stimulert celledannelse og får næring i alle lag. Dette gir forbedret spenst, glød og energi, og vil kunne redusere synligheten av linjer, porer og arr. Behandlingen vil ikke påvirke mimikk, med mindre du ønsker å kombinere med Botox. Det er lite nedetid forbundet med behandlingen, men dersom du ønsker en sterk medisinsk peeling, må du regne med noe flassing 3-5 dager etter behandling. Trippelbehandlingen kan gjentas etter 3 – 7 uker, avhengig av hvor sterk behandling du ønsker.

Kort om oss

logo1

Dermapenn Oslo har med kunnskap og utgangspunkt i vitenskapelige funn og forskning ville gi hver enkel kunde skreddersydd og individuelt tilpasset behandling. Frisk hud er vakker hud - det er det vi tenker!

Kontakta oss

Kontakt oss for nærmere informasjon om hvilken løsning du er ute etter hos oss
Tel:

Tel. 47 960 05 350
Mail: post@dermapennoslo.com
Skriv till oss: Gå vidare

Image