Vi ønsker å kunne tilby det beste og mest skreddersydde tilbudet

Kontakt oss - Dermapenn Oslo

Hos oss kan du enkelt bestille time via e-post, telefon, facebook eller nettsiden. Vi har faste åpningstider, men kan tilby behandling etter ordinær arbeidstid ved avtale. Kom innom eller bestill time til gratis konsultasjon tilpasset din hud og dine behov i dag.

Mer om oss i Dermapenn Oslo og våre verdier

Klinikken vår er i praksis og i sin helhet et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling. Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med lang erfaring og topputdannende hud – og kroppsterapeuter; alle med spisskompetanse innen sitt felt. Våre viktigste verdier er å gjøre deg som kunde fornøyd.

image

Trenger du laserbehandling?

Hårfjerning med laser er den mest effektive metoden for å permanent redusere uønsket hårvekst  på kroppen. Vår nye og moderne laser fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp. 

Vår laseren er en av de mest effektive på markedet med eget nedkjølingssystem for at du skal kjenne så lite som mulig av behandlingen. Mange lover permanent hårfjerning og at du aldri trenger å barbere deg igjen, dette stemmer ikke. Med et godt resultat regner vi opp til ca 90% reduksjon i antall hår enn hva man startet med. Hårene som blir igjen blir finere og tynnere.

Velg en klinikk som har laserutstyr fra en seriøs leverandør. På den måten forsikrer du deg om standarden på utstyret. Tradisjonelle metoder for å ta bort hår har vært barbering, IPL, voksing, hårfjerning med trå og kremer, men ingen av disse metodene har vist et langvarig resultat.  Alle laserbehandlinger på Hud & Laserklinikken blir utført av lege.

Litt om Hårets vekstfaser

Håret vokser i en syklus med disse fasene, vekstfasen (anagenfasen), hvilefasen (telogen fase), og nedbrytningsfasen (katagenfasen). Hårsekker som er i vekstfasen er det eneste laseren vil fungere på. Dette er på grunn av at det er da hårsekken inneholder mest pigment som blir absorbert av laserlyset. Det varierer med hvilke hårsekker som er i hvilke faser og det er derfor man trenger flere behandlinger da ikke alle hårsekkene er i vekstfasen samtidig.

Før behandlingen: Vi på  Dermapenn Oslo er opptatt av at du skal føle deg trygg og at behandlingen blir utført på en seriøs og sikker måte.Under konsultasjonen vil vår lege snakke med deg om hvilke forventninger og ønsker du har til behandlingen. Deretter vil legen vurdere og avgjøre den beste behandlingen som er egnet for akkurat deg. Dagen før eller på morgenen før behandling vil vi at du barberer deg og dusjer. Dette er for at det ikke skal ligge hår på huden. Da vil behandlingen gå raskere og det vil gjøre mindre vondt.

Jo lysere huden er desto bedre resultat får man. Unngå derfor sol eller selvbrunings produkter minst 4 uker før behandlingen. Lyse tynne hårstrå krever flere behandlinger enn mørkere hår. Hvit og grått hår fungerer derfor ikke å ta bort med laser. Du må ikke ha vokset eller på andre måter nappet ut hår i området som skal behandles 4-6 uker før en hårfjerning. Barbering er derfor ok i perioden før og under behandling. Man bør ikke utføre behandlingen under graviditet eller amming. Unngå kremer/peelinger som irriterer huden, en uke før behandling. Når man skal behandles med laseren er det viktig at pasienten ikke bruker medikamenter som tetracycliner (antibiotika) og isiotretinoin

Kort om oss

logo1

Dermapenn Oslo har med kunnskap og utgangspunkt i vitenskapelige funn og forskning ville gi hver enkel kunde skreddersydd og individuelt tilpasset behandling. Frisk hud er vakker hud - det er det vi tenker!

Kontakta oss

Kontakt oss for nærmere informasjon om hvilken løsning du er ute etter hos oss
Tel:

Tel. 47 960 05 350
Mail: post@dermapennoslo.com
Skriv till oss: Gå vidare

Image