Oppnå et sikkert resultat hos oss

Hva skjer etter behandling?

Skal du for eksempel ta en Dermapenn behandling hos oss, så må du unngå direkte sollys i 2-4 uker etter behandlingen og bruk solfaktor 30 hver dag i ukene under og etter behandling. Dette fordi huden blir ekstra solsensitiv ved behandling. Etter behandling vil huden være noe rød, lik en solbrent hud, i 1-3 dager. Overflaten kan oppleves “ruglete” og tørr mens huden leges. Det er viktig å ikke dra av hud som eventuelt løsner, men la den falle av naturlig ved rens morgen og kveld. Bruk en god, reparerende fuktighetskrem for å fremskynde helingsprosessen.

NB! Viktig å huske på - hos oss i Dermapenn Oslo

Hvor lenge varer effekten? Effekten etter f.eks Dermapenn vil synes etter kort tid, og øke inntil 10 uker etter behandling. Kollagenproduksjonen er faktisk økt i opptil ett år etter behandling. For optimalt resultat anbefales en kur på 3-6 behandlinger. Avhengig av hudens tilstand anbefales videre oppfølgingsbehandlinger hvert år for å holde huden aktiv. Dette gjelder ikke ved behandling av arr og strekkmerker, da disse resultatene er endelige.


Vær oppmerksom på at enkelte arr ikke lar seg behandle 100%, men blir allikevel betydelig forbedret. Anbefalt intervall mellom behandlinger er 4-6 uker, men ved behandling av arr og strekkmerker bør det gå 8-10 uker. For optimal effekt anbefaler vi kombinasjon med medisinsk kremprogram og kjemisk peeling i klinikk.

Kontakt oss i Dermapenn Oslo

Ring oss på telefon: 47 960 05 350
Skriv til oss på:post@dermapennoslo.com

Kontakt oss veldig enkelt gjennom vårt skjema eller via vår e-post, vi sitter alltid klare for å ta deg i mot, enten fysisk eller via e-post eller telefon.

Generell informasjon og betingelser

Vår klinikk tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie og hudproblem, i tillegg til klassisk hudpleie. Dermapenn Oslo er opptatt av å ha høy fagkompetanse, samt kunnskap om hvordan vi kan forebygge og behandle komplikasjoner. Hos Dermapenn Oslo har vi kunden i fokus, og setter alltid av god til hver kunde.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat - hos oss i Dermapenn Oslo

Er det slik at du har noen eventuelle spørsmål om pris eller behandling hos oss? Eller du bare vil snakke om noe du er nysgjerrig på? Frykt ikke, bare ta kontakt med oss for en hyggelig prat!


Jeg vil ha mer informasjon*
Ja takk, ring meg gjerne
Ja takk, send meg mer info på e-post
Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi har tilrettelagt våre behandlinger for kvinner og menn, gamle og unge, og dere er hjertelig velkommen innom til salongen vår som ligger i Oslo.

Kort om oss

logo1

Dermapenn Oslo har med kunnskap og utgangspunkt i vitenskapelige funn og forskning ville gi hver enkel kunde skreddersydd og individuelt tilpasset behandling. Frisk hud er vakker hud - det er det vi tenker!

Kontakta oss

Kontakt oss for nærmere informasjon om hvilken løsning du er ute etter hos oss
Tel:

Tel. 47 960 05 350
Mail: post@dermapennoslo.com
Skriv till oss: Gå vidare

Image